skip to Main Content
0346 - 211997 info@autorijschooldoornenbal.nl

Tarieven

Tarieven overzicht

ACTIE doorlopend tot nader orde:

Wil je kennismaken met onze autorijschool? Dit kan met een PROEFLES van één uur, welke GRATIS is als je je daarna inschrijft als leerling en de volledige opleiding bij ons volgt. Bij stoppen t/m 20 lesuren dient het gehele bedrag te worden terugbetaald. Als je al een gedeelte van de rijopleiding elders hebt gevolgd of als je na de proefles besluit geen rijopleiding bij ons te gaan volgen, dan betaal je voor een uur proefles het gewone uurtarief.

Wil je geen proefles, maar direct beginnen met de volledige rijopleiding? Dan geven we je het eerste lesuur GRATIS.
Dit betekent dat je eerste 10 lesuren slechts € 45,90 per uur kosten.

EXTRA tot nader orde:

Als jij, gedurende de periode dat je leerling van onze rijschool bent, een nieuwe leerling aanmeldt, die zich ook inschrijft bij onze rijschool en de rijopleiding volgt, dan ontvang jij: 50% korting op één lesuur!
Deze korting geldt voor maximaal 3 leerlingen.

Bij een vierde en volgende leerling die jij aanmeldt, krijg jij per leerling eenmalig een korting van 25% op een lesuur. Op deze manier maak je je eigen lesuren goedkoper!

Contact

Wil je iets vragen over onze diensten? Offerte aanvragen of heb je een speciaal verzoek? Gebruik het onderstaande contactformulier en wij nemen graag binnen 1 werkdag contact met u op. We kunnen niet wachten om van je te horen!