skip to Main Content
0346 - 211997 info@autorijschooldoornenbal.nl

Opleiding

Ben je minimaal 16,5 jaar en op zoek naar een goede autorijschool voor de opleiding voor het rijbewijs personenauto (B)? Graag sta ik klaar voor gemotiveerde leerlingen uit de gehele gemeente De Bilt en verder uit Den Dolder, Bosch en Duin, Voordorp en Overvecht.

Voor het afrijden ben ik geheel georiënteerd op de CBR examenplaats Utrecht.

Kwaliteit

De autorijlessen geef ik in een zeer moderne Peugeot 308 Allure Bleu HDI 120 pk. Doe dit werk nog steeds met heel veel plezier. Ik heb er bewust voor gekozen om alleen te blijven werken om zodoende de kwaliteit op een hoog niveau te kunnen blijven houden. Als BOVAG-lid voldoet de rijschool aan de hoge eisen die gesteld worden.

Bij aanvang van de rijopleiding wordt een BOVAG lesovereenkomst ondertekend. Hierop staan afspraken die je met de rijschool maakt, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

Doelstelling is iedere leerling op een veilige, sociale en zelfstandige manier te leren autorijden. Daarom hanteer ik de R.I.S. methode, waarvoor ik al sinds 2004 gecertificeerd ben. De Rijopleiding in Stappen is ontwikkeld om de veiligheid op de weg te verbeteren.

Ook meer specialistische opleiding mogelijk.

Natuurlijk kan het zijn dat je faalangst hebt. Daarom is het goed te weten, dat ik ook gediplomeerd Faalangst-instructeur ben. De combinatie met R.I.S.-instructeur is voor iedere leerling met faalangst de meest optimale.

Indien je nog speciale wensen hebt, kun je ons altijd benaderen en zullen wij in overleg met jou voor een passende oplossing zorgen.

Overige mogelijkheden:

Bij voldoende gegadigden verzorgen wij de theorielessen in ons Theoriecentrum.

Vaak rijdt men maar een enkel keer per jaar, juist dan is het heel belangrijk om weer even de juiste vaardigheden te oefenen voordat u op pad gaat. Hier geldt ook dat veiligheid voor alles gaat.

Heeft u al een aantal jaren een rijbewijs, maar zou toch weer wat bijscholing willen of over angst heen geholpen worden, dan kunt u mij daarvoor ook benaderen.