skip to Main Content
0346 - 211997 info@autorijschooldoornenbal.nl

Onze autorijschool

In Maartensdijk was geen rijschool. Zo ben ik in maart 1963 gestart met enkele leerlingen. Dit was al vrij snel een groot succes, waardoor ik er mee door ben gegaan.

In een aantal jaren heb ik de bevoegdheden behaald voor het geven van alle categorieën rijopleidingen. Jaren geleden ben ik me geheel gaan concentreren op rijopleiding B.

Autorijschool O. J. Doornenbal is een vertrouwd adres voor jouw autorijlessen en theorielessen, al sinds maart 1963.

Onze inzet: blijven leren, nog steeds, om tot de beste rijscholen te behoren.

Wij geven rijopleiding voor personenauto (B) en onze autorijschool voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Vandaar dat wij BOVAG Rijschool zijn. Rijschool/instructeur moet aan diverse eisen voldoen (o.m. VOG, lesovereenkomst en bovengemiddeld slagingspercentage). Bovendien zijn wij R.I.S. gecertificeerd. Dit geeft de garantie voor de best mogelijke opleiding.

Jij wilt natuurlijk het beste resultaat. Je kunt maar eenmaal in je leven een rijbewijs B halen. Let dan op KWALITEIT van de opleiding.

Ons advies is: kies dan voor een goede rijopleiding. Een goede rijopleiding spaart levens!
De advertentietekst uit de jaren zeventig is heden ten dage maar weer al te waar: “Alle waar is naar z’n geld, had ik Autorijschool Doornenbal maar gebeld!”

Wij zijn voor maatwerk, zodat je niet meer of minder lessen krijgt dan je nodig hebt.

Autorijschool Doornenbal heeft ook bij het CBR een heel goede naam.

Wij houden onze tarieven inzichtelijk, zodat je precies weet wat je voor ieder onderdeel betaalt. Op deze informatie  heb je recht.

Kortom: Autorijschool Doornenbal is gewoon EEN KLASSE BETER!

Voor tarieven en aanbiedingen zie: Tarieven en contact

Koninklijke Onderscheiding

Op 26 april 2022 zijn wij, Enny & Otto, beide benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

De versierselen werden opgespeld door burgemeester Sjoerd Potters van gemeente De Bilt in een speciale bijeenkomst in de Woudkapel in Bilthoven.

Een enorme erkenning voor het vele vrijwilligerswerk o.m. het vele werk dat wij hebben verricht in het belang van verkeersveiligheid. Werken aan o.a. goede mentaliteit en verantwoordelijkheid via de autorijschool maar vooral ook de inzet daarnaast gedurende enkele tientallen jaren voor Veilig Verkeer Nederland afdeling De Bilt. Belangrijk waren verkeerslessen op scholen gevolgd door verkeersexamens, opfriscursussen voor oudere automobilisten en training van personen die met een scootmobiel rijden.